междуградски автобуси - разписания (лого)

Междуградски автобуси - разписания :: помощ

Здравейте, пред вас е най-пълният справочник за разписания на междуградски автобуси, автогари и фирми-превозвачи в България.
За да видите разписанията на автобусите по интересуващото ви направление, попълнете началната и крайната точка на вашето пътуване в графите "От" и "До" съответно.
При работата с търсачката на разписания моля имайте предвид следното:

 1. Трябва да въведете началната и крайната точка на вашето пътуване на български, с кирилица.
  Макар да е възможно да намерите сайта в google по думи като razpisanie, avtobusi, avtogara, transport, sofia, то за да намерите разписанията е необходимо да напишете началната и крайната точка на вашето пътуване на български, с кирилица.
 2. Думи с дължина по-малка от 3 символа се игнорират.
 3. Следвайки линковете "виж" ще попаднете в режим "детайлен преглед". В този режим ще намерите много допълнителна информация за автобусното разписание, което ви интересува.
  Ще видите: пълният маршрут по съответното разписание с всички спирки по него, часовете на пристигане, престой и потегляне, името и данните за контакт на фирмата, която го изпълнява.
 4. Датата на последна актуализация се изписва в режим "детайлен преглед" за всяко разписание поотделно.

Централна автогара софия: Телефонът за информация на "централна автогара софия" е импулсен. Една минута разговор ще ви струва около 58 ст. За този факт не се сърдете на нас, нямаме нищо общо с това.

Ние ви помагаме. Вие можете да помогнете на нас!

 • Когато си купувате билет, споделете със служителя на касата, че сте видели разписанието в сайта avtogari.info!
 • Кажете на приятелите си за този справочник!
 • Поставете на Вашия сайт препратка към нас!
 • Помогнете ни да поправим грешки в сайта и неточности в разписанията!

Работим сериозно, за да направим този сайт полезен и достоверен източник на информация! И все пак грешки са възможни. Моля, коригирайте ни! Към всяко разписание ще видите линк "Съобщи за неточност" - използвайте го!