Междуградски автобуси - разписания: информация за сайта

Добре дошли в справочника за междуградски автобуси, автогари и разписания!
Справочникът "Междуградски автобуси - разписания" предлага бързодостъпна, лесна за ползване и актуална информация за пътнически превози, автогари, транспорт и разписания на много междуградски автобуси в цяла България. Информацията е достъпна чрез търсене в базата данни на сайта, в която за момента са налични над 8110 разписания. Благодарение на полезното съдействие* на посетителите на нашата страница, информацията във връзка с разписания, автогари и телефони за контакт се обновява постоянно!

Интересуващите Ви възможности за транспорт, автобус, автогара, телефон или разписание ще намерите използвайки полето за търсене на началната страница.
Забележка: Имайте предвид, че при въвеждането само на "Начална спирка", последвано от натискане на бутона "Търси", имате възможността да видите разписанията на всички междуградски автобуси от, за и през по-рано избраната от Вас начална спирка.

В раздела Автогари ще намерите много телефони на автогари из цялата страна. При неточности или вече неактуални телефонни номера, моля свържете се с нас!*

В раздела Фирми са публикувани данни за контакт на много фирми-превозвачи от цяла България. Ако имате фирма за пътнически превози и желаете да публикувате данните на Вашата фирма или сте заинтересовани от евентуално партньорство с нас(включително чрез препратка към Ваша уебстраница и/или онлайн продажба на билети), просто ни пишете!*

Най-търсените автобусни разписания от наши потребители можете да видите тук.

Участвайте и в нашата Класация за най-добра фирма - междуградски превозвач!

Уебстраницата avtogari.info е създадена през 2000 година от Петър Костов. Тя е първият онлайн справочник за междуградски автобусни разписания в България. Чрез непрестанната поддръжка и постоянните обновления, сайтът се превърна и утвърди като най-популярния източник на информация относно автобусни разписания в българското интернет пространство. През лятото на 2017 година avtogari.info достига 11 000 уникални посещения на ден. Tази цифра трябва да се анализира имайки предвид строгоспецифичната информация, която сайтът предоставя и начините, по които се достига до него - единствено чрез нарочно търсене по ключови думи като: разписания, автобуси, автогари, междуградски транспорт и др. Посетителите са хора, имащи конкретно намерение да пътуват.
100% от посетителите на сайта са потенциални клиенти на транспортните фирми, осъществяващи автобусни пътнически превози.

В продължение на 17 години цялостната поддръжка на сайта се изпълнява единствено от нейния автор – Петър Костов, докато през септември 2017 проектът не се прехвърля на Грийн Парот ГМБХ.

*За контакти и повече информация относно сайта avtogari.info - Cвържете се с нас!